Kladdkakedejt med Maja! :D


Flygande flodhäst <3

Lakkris & Jag 90 cm
 
Sjukt stolt över min lilla häst! Har bara hoppat runt 50 cm med honom tidigare, och så höjer maja först till 70 sen 80 och helt plötsligt hade vi hoppat ett 90 hinder. Trodde inte att han kunde. Alltid annars är han som en klummpedunns.. ;)
 Duktiga häst!
 
 

wiho :D

Våran klass fick sluta direkt efter lunch idag.
Så nu sitter jag på bussen som går till rece sen går bussem därifrån 5 i ett så jag kommer hem halv två idag :D


//Angelica

stallet nästa!

nu har jag precis bytt om till stallkläder. Lady ska gå sej en runda i skogen.


//Angelica

ÄNTLIGEN HEMMA!

Är äntligen hemma från skolan och stallet. 
 
Som Cornelia skrev så fick vi vänta på bussen i eveigheter. Skolan sa att dom hade beställt en buss som skulle komma 13.00. När det gått 20 minuter så ringde vi till xtrafik och fråga om det kommer en buss, de sa att det inte var någon buss beställd så vi fick vänta på 'vanliga' bussen. 
 
Efter skolan så gick jag till mormor o morfar och åt lite mellis sen så skjutsade morfar mej till stallet. 
Jag red Lady lite på banan. Vi travade först över två travbommar, vilket gick bra. Lady var lite slängig i huvudet . 
Sen så hoppade jag av och tog bort den ena bommen så att jag bara hade en kvar som jag galopperade över i en åttvolt. I vänster varv så slappnade Lady av och sänkte huvudet men i höger så var hon svår att ställa inåt och så hade hon huvudet uppe i luften....
Är ändå nöjd över henne idag :) 
 
Nu ska jag kolla något One Tree Hill avsnitt och bara ta det lugnt :) 
 
 

Hemma

Nu har jag äntligen kommit hem och första skoldagen är avklarad! Bara 13774839 dagar kvar då.. ;) Vi slutade kl 1 idag, men bussen kom inte förr än 3. Sitta och vänta på bussen i typ 2 timmar är inte det roligaste man kan hitta på..
Men nu är jag ju hemma så om en liten stund så ska jag gå ner och rida hästarna, men först så ska jag prova att göra macarones. Får se hur det går... ;) 

 
 

 


Gör ditt eget hemmaspa

Slitet och livlöst hår? Första hjälpen finns närmare än du tror – nämligen i ditt eget kylskåp.

Näringsrik hårinpackning med avokado

För håret:

DU BEHÖVER: 1 mogen avokado och 3 dl majonnäs
VARFÖR: Avokadon och majonnäsen verkar återfuktande och ger nytt liv till hösttrött hår.
GÖR SÅ HÄR: Mosa avokadon med en gaffel och blanda väl med majonnäsen. Applicera sedan röran i torrt hår och svep en varm handduk runt huvudet. Låt verka 20 minuter, skölj med ljummet vatten och tvätta sedan håret som vanligt.För extra torrt hår: lägg till två matskedar olja. För fett hår: blanda i 2 tsk pressad citronjuice.

 

Mitt rum

Idag så vaknade jag hemma hos Cornelia. 
Som Cornelia skrev så har vi byggt en liten hoppbana på hennes gräsbana. Tycker att den blev ganska bra. Vi ska testa den imorgon. 
Lady fick vila idag, mamma var dit och fixade stallet medan jag var hos Cornelia. 
 
När jag kom hem från Cornelia så var det första jag gjorde att städa rummet, det behövdes verkligen. Jag vill verkligen kunna hålla ordning i mitt nytapetserade rum men det går bara inte. Varje dag är det en hög med kläder på golvet :/ 
Bilder på mitt nystädade rum: 
Har nyss kollat klart på one tree hill säsong 6, så nu har jag bara 3 säsonger kvar. Vill inte att det ska ta slut! One tree hill är den absolut bästa serien jag sett, tipsar verkligen om den serien :)
Nu ska jag börja kolla på säsong 7 sen ska jag sova, godnatt!
 

Grymma hästar!

Idag så har jag ridit både Blettur och Lakkris i ca 45 min var på banan. Jag red båda två barbacka. Med Blettur var det lösgörande övningar, lite galopp och trav och mycket skritt som gällde.
Angelica och jag byggde en hoppbana tidigare på förmiddagen med 6 hinder som vi ska hoppa med våra hästar i morgon, så jag kunde inte låta bli att ta några skutt med Blettur. ;)
Med Lakkris så var det mycket lösgörande i början av ridpasset ( kanelbullen och annat) och sen så hoppade jag banan med honom. Han tyckte att det var superkul! Öronen framåt hela tiden. Sen på slutet så töltade jag runt lite. Det gick faktiskt jättebra! Bästa ridpasset med honom på länge. Han var lätt i framdelen och han fick ganska bra bjudning när jag var bestämd och sa till honom.
 
 
Har hört att man blir som man umgås..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi är tillbaks igen!

Nu ska vi börja hålla igång bloggen igen!

Ny design är också fixad!