Mumms,mumms!

Nu har jag varit ute och letat påskägg i över 2 timmar. Är helt slut.. ;)
Det började med att jag hittade ett plastägg i telådan med en lapp i.. På den så stog det 1. Hö. Då så gick jag in i "foderkammaren" och började krypa och leta i allt hö. Det tog JÄTTE lång tid där, men till sist hittade jag ägg nr 2. Sen så fick jag leta på ett till ägg med en till lapp och en till osv. På lapp nr 8 stog det : Kasta boll i stallet. När jag kom in dit så låg det en tennisboll på ett bord och så stod det burkar uppe på takstolarna upp i taket. Jag skulle kasta ner alla för i en av dem så fanns det ett plastägg. I det plastägget så fanns det en lapp där det stod: Låda i sadelkammaren. När jag kom in i sadelkammaren så låg det en kartong med några vedträn på. Och när jag öppnade det så trodde ju jag att påskägget skulle ligga där i.. Men icke sa nicke!
Där i låg det en skruvdragare och en massa bitsar. Och lite längre in rummet låg det en trälåda. Och såklart så skulle ju jag sitta och skruva upp alla olika skruvar innan jag fram ägget.
Pappa hade krånglat till det, så han hade tagit en massa olika sortes skruvar överallt så jag lära byta bits typ hela tiden. Men nu har jag ÄNTLIGEN fått godiset, och det var värt allt klureri ;)
 
 
 
 
 
Glad påsk alla läsare! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Åååh va gott det ser ut! :D

2013-03-31 @ 09:53:25
URL: http://www.showits.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback