Dagen + träningen

Dagen idag har varit rätt okej. Barnen på förskolan var rätt lugna idag ;) 
Jag tog ingen rast idag så jag slutade lite tidigare än vad jag skulle. Mamma skulle hämta mej men fick inte tag på henne för att hennes mobil hade laddat ur så jag gick till mormor o morfar. Mamma kom och hämtade mej där istället. 
 
När jag kom hem blev jag uttvingad i solen, bara för att mamma tyckte att jag skulle få in lite solljus......Fikade lite gofika ute oxå. 
Hann tyvärr inte vara ute så länge för att jag var tvungen att gå till stallet för att fixa min häst inför dressyrträningen i österfärnebo. 
 
Träningen gick super. Vi tränade mest på att få Lady lyssna och vänta på mej. 
Det var tre bommar utspridda i ridhuset. I början så skulle jag trava emellan bommarna och skritta över. När jag gjort det några gånger så skulle jag själv bestämma när jag skulle trava över och när jag skulle skritta över, bara för att Lady skulle va tvungen att vänta tills jag gav signal till henne vad hon skulle göra. 
Sedan gjorde vi samma sak i galopp. Först så var det galopp emellan och trav över. Sen fick jag bestämma när det skulle vara galopp över och när det skulle vara trav. 
Till sist så blandade vi alla gångarter, det skulle vara trav eller galopp emellan bommarna men över bommarna fick jag själv bestämma vilken gångart.
Allt gick bra, hon lyssnade väldigt bra på mej. Det vi skulle behöva öva mer på är övergången från trav till skritt. Den blir rätt så hackig, det blir så att hon typ gör halt sen skrittar fram. Men jag måste bara säga att jag älskar hennes galopp, den är jämn och fin :) 
 
Måste äta nu, sen ska jag kolla Vampire Diaries :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback